Maling

Fargevalg

Når du velger farge, er det naturligvis først og fremst din egen smak som betyr noe. Fargesammensetning er helt personlig og mye er avhengig av det konkrete rommet og den stemningen du ønsker å skape. Ta deg god tid til å velge farge, det vil lønne seg. Vurder fargeprøver i både dagslys og lampelys. Farger virker kraftigere, jo større flaten er.

Det kan derfor være lurt å velge en lysere nyanse til store flater, og eventuelt sterkere farge til mindre flater. Bruk hvit og nøytrale farger til å skille kulørte farger. Lyse farger får rom til å virke større, mens mørke farger får rom til å virke mindre. Ikke vær redd for å blande varme og kalde farger, dette kan ofte gi en flott effekt. Vi har god erfaring og kommer gjerne med råd og fargevalg.

Innvendig maling

Vi tilbringer stadig mer tid innendørs. Et nylig oppusset hjem vil kunne skape både glede og oppmuntring. En nyrenovert arbeidsplass vil kunne skape en større trivsel, optimisme og nye ideer blant de ansatte. God planlegging og vel gjennomførte løsninger vil derfor være viktig. Vi har erfaringen og kunnskapen som skal til for å skape et godt resultat for deg.

Sprøytemaling

De siste årene har det blitt veldig populært med sprøytemaling på vegger og tak, innendørs og utendørs. sprøytemaling gir et plettfritt resultat, speilet på ruglete overflater hvor du ikke så lett til med pensel og rulle.

Utvendig maling

Når fasaden skal fornyes vil enkle og lettvinte løsninger i lengden kunne bli kostbart. Hvis man ikke gjør arbeidet skikkelig fra grunnen av, vil det ikke ta lang tid før fasaden slår sprekker. Vedlikehold av eldre bygninger gir vesentlig lengre levetid. For å unngå fremtidige problemer bør man også forebygge ved at nyere fasader også behandles regelmessig. En god og grundig vask vil ofte være nok til å kunne gi fasaden et nytt utseende. På grunn av nedbør og den stadig økende forurensningen vil lag med skitt legge seg på bygninger. Dette er noe man ofte ikke legger merke til før vinteren kommer og bygningen blir sett opp mot den hvite snøen. Det er viktig å ta tak i problemet før det går for langt, og vi har ulike metoder for å hjelpe deg med dette.

Før vi begynner på et oppdrag vil vi utarbeide en tilstandsrapport. Denne gir en totaloversikt og anbefalinger av alternative behandlinger, samt en vurdering av hvilke konsekvenser de ulike alternativene får. Dette er viktig slik at du får mulighet til å vurdere totaløkonomien i prosjektet, også på lang sikt.

Vi har proffverktøy og proffutstyr: Dino 135t, stillaser og Kärcher høytrykksvasker med varmtvann. Med høytrykkvasker med varmtvann gjør at vanntrykket kan reduseres, det er viktig å rengjøre treverk skånsomt for å få et godt resultat. Rengjøring med varmtvann gir utallige muligheter for optimalisering av rengjøringsprosessen.

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle