Våtrom

Vi sjekker at gulvet er rett, eller at det heller svakt ned mot sluket, dersom flisene legges i et våtrom. Før flisene festes vil vi tilse at alt er i orden og sørge for at mønsteret du har valgt ser like fint ut på veggen eller på gulvet. Vi har bred erfaring og kommer gjerne med råd om fargevalg og størrelse på fliser. Våre fliser leveres fra Norfloor.

Hvis du skal bygge en ny bolig og har planer om store fliser i våtrom, noe som er svært moderne nå, ønsker vi å komme inn i prosjektet tidligst mulig. Dette slik at vi kan detalj prosjektere ditt bad samtidig som rommet tegnes inn, da vil også resultatet bli optimalt! Malermester Stian er sertifisert etter Byggebransjens våtromsnorm, BVN. Fagområde, A2.

Våtrom

På bad kan du velge mellom følgende produkter:

  • Våtromsbelegg
  • Montering av flis
  • Veggvinyl – en veggbekledning som settes opp uten skjøter. Den settes fra døra og rundt rommet. Den settes fra 2m og ned til gulv. Over to meter settes en bord som også er uten skjøter. Dette er et meget vedlikeholdsfritt materiale.
  • Våtromssystem (Malt system) – en fiberduk som henges og monteres i våtromsgrunning. Det blir deretter overmalt med en spesiell våtromsmaling. Denne kan også brukes i dusjen.
  • Legging av våtromsmebran.

Våre leverandører
norflor
mapei
Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle