Om oss

OM KAI`S MALERSERVICE

Jeg har over 40 års erfaring innen malerfaget, og startet enkeltmannsforetaket Kai`s Malerservice i 1994. Kai`s Malerservice er en mesterbedrift og har siden starten utført oppdrag hos private i Østfold. Arbeidsområdet er primært Sarpsborg, Fredrikstad og Moss, men jeg gjør jobber i hele Østfold. Målet mitt har alltid vært fornøyde kunder gjennom å levere et godt resultat, punktlighet og ryddighet. I tillegg er jeg opptatt av å levere jobben til avtalt pris. Ved å velge Kai’s Malerservice vil jeg garantere et helhjertet engasjement med fokus på høy kvalitet, utført fagmessig forsvarlig.

HISTORIE

Jeg samarbeider med min sønn Stian, som har over 14 års erfaring med faget og som er opplært av meg. Malermester Stian Støa Johannesen er også en mesterbedrift og et enkeltmannsforetak, som ble startet i 2014. Vi har ingen ansatte. Sammen vil vi garantere kvalitet og et fag- og håndverksmessig utført arbeid som vil stå til forventningene. Hvis oppdraget blir vårt, vil enten jeg eller Stian utføre jobben hos deg. Med fagkunnskap og anbefalinger fra oss, kan vi sammen finne de beste løsningene og materialalternativene for deg. Tilbud levert fra oss er prosjektert på rettferdig måte slik at du får oversikt over alle arbeidsoppgaver og utgifter. Vi samarbeider og formidler kontakt med andre håndverksgrupper.

VÅRE ANSATTE
KAI

Tlf: 917 73 297

STIAN

Tlf: 901 83 460

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle